Kom schaatsen bij de AIJC

Kom ook gezellig schaatsen bij de Alkmaarsche IJsclub!

 

Schrijf je in bij een van de afdelingen:

Kunstschaatsen

Wedstrijdschaatsen

Toerschaatsen

G-schaatsen

Jeugdschaatsen

Schaatslessen

AIJC beeldmerk kleding roodJeugdschaatsen - plezier!

 

 

Welkom bij de afdeling Jeugdschaatsen!

 

Jaarlijks verzorgen wij schaatslessen voor ruim 100 kinderen tussen de 6-12 jaar, waarin wij hen op speelse wijze de basistechnieken van het schaatsen aanleren. Voor de één is het een opstap naar het wedstrijdschaatsen en voor anderen het begin van een mooie recreatieve schaatsloopbaan. Lees hier snel meer over onze schaatslessen en geef je op via het aanmeldingsformulier!

 

Jeugdschaatsen 6-12 jaar:

De lessen worden gegeven op:

Zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00 uur.

Voor meer informatie over jeugdschaatsen en hoe je kunt inschrijven, vind je op onze website onder "jeugdschaatsen".

 

Contactpersonen Jeugdschaatsen 6-12 jaar:

Joost Besseling / Joost de Wijs: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder vindt u alle abonnementen die wij u voor het Jeugdschaatsen kunnen aanbieden. Via het Schaatsleaseplan en Jeugdsportfonds kunt u wellicht nog iets besparen op de kosten! Kijk snel bij Financiën.

Seizoenabonnement

Een heel schaatsseizoen loopt van oktober tot maart. Start van de lessen is op zaterdag 21 oktober 2017. Zaterdag 14 oktober is de opening van de ijsbaan. Dan kunnen de kinderen een gratis proefles mee doen! Wel uw kind hiervoor graag opgeven.
De lessen gaan alle weken door, ook in de schoolvakanties.

Inbegrepen zijn voor de zaterdag: toegang tot de ijsbaan, ruim 20 lessen inclusief examens en Elfstedentocht. Het jeugdschaatsen is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Als uw kind ouder is, graag even contact opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 


De kosten bedragen €90,00.

Wintercursus

De Wintercursus bestaat uit een half seizoenabonnement, wat loopt van eind december tot maart. De start van deze lessen is op zaterdag 30 december 2017. Ook dan is het mogelijk een proefles mee te doen!
Inbegrepen zijn voor de zaterdag: toegang tot de ijsbaan, ruim 10 lessen inclusief examens en Elfstedentocht.
De kosten bedragen €50,00.

Belangrijk!

Let op: Wij kunnen géén losse schaatslessen aanbieden, omdat de jeugdschaatsdeelnemer dan niet verzekerd is tegen ongevallen op het ijs. Wij kunnen dus, ongeacht het moment waarop je instapt in het seizoen, alléén volledige abonnementen (heel óf half seizoen) aanvragen bij de KNSB. Onze abonnementsprijzen kunnen dus niet worden aangepast op basis van het aantal lessen dat je nog kunt volgen.

 

Inschrijven Jeugdschaatsen

Vanmorgen is een afvaardiging van het wedstrijdschaatsen komen kijken bij jeugdschaatsen. Zij gingen op zoek naar enthousiaste kinderen die de overstap naar het wedstrijdschaatsen willen maken! De geinteresseerden hebben hun gegevens achtergelaten en ontvangen binnenkort een mail over een proeftraining en wedstrijd. Hier kunnen zij kijken of wedstrijdschaatsen iets voor ze is!


Wil je ook graag meer informatie over wedstrijdschaatsen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

scouting

 

 

Commissieleden

Remko in ‘t Veld
Joost Besseling
Joost de Wijs

 

Contact

Joost Besseling / Joost de Wijs

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in uiterste geval 06 54 74 001 7

 

Bij voorkeur contact via e-mail, omdat wij telefonisch minder goed bereikbaar kunnen zijn.

 

Hoofdsponsors

eriks1

 

Slikker

 

Laatste nieuws

Impressie van week 1 Summercamp Kunstrijden Alkmaar 2017 1e editie Super intensieve lessen werden gegeven door Marcus Deen Skating, Terry Banghart en Jimmy Tavares! Geweldige off ice lessen met Timot...
De Algemene Ledenvergadering voor alle leden van de verschillende afdelingen zal gehouden worden op 14 september. Agenda en plaats worden later bekend gemaakt. H. den Uil...
Summercamp 2017...

Summercamp 2017...

29.07.2017
Hallo allemaal, Hierbij alle informatie over het Summercamp 2017 in Alkmaar.Lees de informatie goed door en schijf je snel in. Indien er nog vragen zijn kunnen jullie deze sturen naar: summercampa...
30 Mei 2017 Met een krachtige wind over de Mijzen starten 28 atleten hun race tegen de klok. Wind pal tegen op de 1km, en later nog eens op de laatste 5 km van het hele rondje. Een uitdag...
Vanaf maandag 8 mei gaan we weer beginnen met de zomertrainingen Op de volgende dagen zijn er in principe centrale trainingen, maar houd de programmas in de gaten: Maandag: 19.00 u...