Onze afdeling heeft een leuk trainersteam met ervaren gediplomeerde trainers en jonge enthousiaste wedstrijdschaatsersLeren kunstschaatsen voor leden t/m 15 jaar gaat volgens het Learn to Skate (L2sk8) principe, waarbij de groepen worden ingedeeld op niveau. Hierdoor kan ieder kind in zijn of haar eigen tempo de basisprincipes van het kunstschaatsen leren. Er kan gekozen worden om 1 of 2 maal per week te schaatsen. Ook is het mogelijk om pas halverwege het schaatsseizoen te starten. 
 
Naast de schaatslessen organiseren we ook extra activiteiten:
 
- Winterimprovisatieshow: Tijdens de winterimprovisatieshow kan iedereen individueel of met een klein groepje een zijn of haar kunsten laten zien. Heel leuk en spannend, want je hebt de ijsvloer dan 2 minuten helemaal voor jou alleen.
- Clubkampioenschap: Aan het einde van het winterseizoen is er een clubkampioenschap voor alle leden.
- IJsshow: In principe (bij voldoende vrijwilligers) organiseren we ieder jaar een ijsshow. Alle leden, van jong tot oud, doen hieraan mee.
 
De lessen in het winterseizoen:
Dinsdag 17:00 - 18:00
Zaterdag 9:15 - 10:15

Kosten:
1 keer les in de week (dinsdag of zaterdag) € 300,00
2 keer les in de week € 460,00
Proefabonnement: actie pakket 3 lessen achtereenvolgend voor 30,-
Meer informatie, proefabonnementen of aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het inschrijfformulier op deze site. 

 

 laastste update: 25 okt 2016