Impressie van week 1 Summercamp Kunstrijden Alkmaar 2017 1e editie

Super intensieve lessen werden gegeven door Marcus Deen Skating, Terry Banghart en Jimmy Tavares! Geweldige off ice lessen met Timothy de Vries. Deelnemers kregen o.a. ook Zumba, Drama, Yoga, Capoeira en meer. L2Sk8 lessen werden enthousiast gegeven door Masha Markova en Sanne Dekker. Nathalie Oogjen was als technical specialist op bezoek.
Tussendoor maakte RTVNH radio een reportage op het ijs en verantwoord eten werd verzorgd door onze Super Cook Eilyn Fernández Dreyer!
We vierden de verjaardag van trainer Terry Banghart en Tessa van Sermond-Poll hield ondertussen alles op de vloer in de gaten!
We kijken uit naar week 2!

Zena-Rae, Lika, Vanessa, Iris, Puck, Alessia, Chiara, Billy, Vova, Melissa, Dahlia, Esmée, Sterre, Giulia, Katia, Domenico, Raymundo, Alexandra en Enya super goed gewerkt!

Kick off week 1 = geslaagd. Op naar week 2 met nieuwe deelnemers en nieuwe uitdagingen!

Ook zo benieuwd welke gasten er zullen komen in week 2?
Wat voor leuke les het off ice nu weer in petto heeft?
Er is nog plek!
Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

summercamp2017

Hallo allemaal,

Hierbij alle informatie over het Summercamp 2017 in Alkmaar. 
Lees de informatie goed door en schijf je snel in. 

Indien er nog vragen zijn kunnen jullie deze sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met sportieve groet, 
Marcus Deen 

Informatiefolder Summercamp 2017 (pdf) 

Inschrijfformulier Summercamp 2017 (pdf) 

 

1e editie Summercamp Kunstrijden Alkmaar 2017

Met gepaste trots kondigt AIJC kunstrijden het 1e kunstschaatskamp aan van organisator/hoofdcoach Marcus Deen, voormalig EK en WK rijder en gediplomeerd (bonds) trainer kunstschaatsen. Twee weken lang staat de Meent in het teken van kunstrijden voor beginners t/m de top van Nederland. Niet alleen kun je leren kunstschaatsen als je nog nooit op de schaatst hebt gestaan, maar ook startende, gevorderde en topwedstrijdrijders bereiden zich in deze weken intensief voor op het nieuwe seizoen. De kick off van het nieuwe wedstrijdseizoen zal tevens plaatsvinden op de Meent met de 1e KNSB CUP selectiewedstrijden op 30 september en 1 oktober a.s. 

Met de verbouwing van de Meent is een kwalitatief kunstschaatskamp eindelijk mogelijk. De accommodatie voorziet in alle facetten wat top en breedtesport mogelijk maakt. Deze twee weken wordt er op verschillend niveau niet alleen getraind op het ijs (sprongtechniek, pirouetten, schaatsvaardigheid, choreografie, houding en powertraining) maar ook off-ice wordt er intensief getraind (ballet/dans, core en explosiviteitstraining). Er wordt een volledig programma geboden met alle bijbehorende faciliteiten, inclusief technical specialist die je routine beoordeelt en video review waarbij je je routine evalueert. 

Diverse specialisten zullen hun medewerking verlenen aan het kamp: 

Marcus Deen (Nld), voormalig EK/WK rijder, gediplomeerd (bonds)trainer kunstrolschaatsen en kunstschaatsen, jurylid, choreograaf. 

Terry Banghart (USA), choreograaf, voormalig soliste Holiday on Ice, Ice Capades, specialiste schaatsvaardigheid, moves in the field. 

Jimmy Tavernes (Frankrijk), artisitic director, choreograaf, voormalig solist Holiday On Ice, Glacier I.C.E., Steve Wheeler’s Productions, Dynamic Shows, Wild Rose, Disney Land Paris. 

Monique Elgin (Suriname) Amsterdamse balletakademie Lucia Marthas, klassiek/jazz ballet, Hiphop, Freestyle, Jazz/showmusical en Modern, Body Contour, Total Body Workout, officieel ZUMBA instructor. 

Timothy de Vries (Nld), personal trainer/coach, vaste off ice trainer AIJC kunstrijden en Alcmaria Flames IJskockey.

Inschrijven Summer Camp Alkmaar 2017 - De Meent

Kunstrijden voor jong & oud, van beginner tot topper | 21augustus - 1september 

-Wedstrijdrijders, recreanten, beginners, volwassenen- (Lessen vanaf 4 jaar). 

Wil je kennismaken met kunstschaatsen? 

Naast de 3 verschillende wedstrijdpakketten, bieden we in de zomercursus ook 3 verschillende (instap)pakketten. Niet alleen voor recreanten van elke leeftijd maar ook voor rijders van alle leeftijden die nog nooit op de schaats hebben gestaan. Enthousiaste en gediplomeerde coaches leren deelnemers alle beginselen van het kunstrijden. 

Ontvang de flyer en het aanmeldformulier digitaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.